Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Jeden Slovák si play-off určite nezahrá, ďalší sa k nemu môže pridať dnes

19. februára 2020

Istotu play-off v Kontinentálnej hokejovej lige majú zatiaľ len dvaja Slováci – obranca Michal Čajkovský a brankár Július Hudáček. Rovnako dvaja už majú isté to, že o Gagarinov pohár bojovať nebudú.

Riga s obrancom Marekom Ďalogom v zostave už dávno prišla o šancu bojovať o play-off a teraz už aj o akékoľvek matematické šance prišiel aj Čerepovec, za ktorý hráva útočník Adam Liška.

Dnes by sa však nádeje mohli rozplynúť aj Vladivostoku, ktorého farby háji útočník Martin Bakoš. Ak v dnešnom zápase proti Čeľabinsku nezíska Admiral ani bod, už postúpiť nebude môcť. Do duelu pritom vstúpi s päťzápasovou sériou prehier.

Postup sa v ostatných dueloch vzdialil aj Kunlunu, v drese ktorého v tomto ročníku nastupoval pred zranením Dávid Bondra. Čínsky klub je síce momentálne na poslednej postupovej pozícii s dvojbodovým náskokom pred Nižnekamskom a Chabarovskom, ale tieto tímy majú až tri zápasy k dobru.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist