Vyhľadávanie
Správy

Nilsson, Taratuchin a Kolcov sa stali hviezdami týžd?a

Autor: Marián Masaryk  /   25. februára 2015

Špeciálna komisia KHL zverejnila mená najlepších hráčov záverečného týžd?a základnej časti tejto sezóny. Stali sa nimi Anders Nilsson, Andrej Taratuchin, Kirill Kolcov a Edwin Hedberg.

Najlepším brankárom bol po druhý raz v sezóne Švéd Anders Nilsson z Ak Bars Kaza?, ktorý vyhral dva z troch zápasov. Vychytal aj jedno čisté konto pri 97,4% úspešnosti zákrokov a priemere 0,65 inkasovaného gólu na zápas.

Z útočníkov najviac zažiaril Andrej Taratuchin z Atlantu Moskovská oblasť, ktorý strelil štyri góly a pridal dva plusové body v troch dueloch.

Článok pokračuje pod reklamou


Spomedzi obrancov bol tiež po druhýkrát v ročníku vybraný Kirill Kolcov zo Salavatu Julajev Ufa, ktorý zaznamenal jeden presný zásah, dve gólové prihrávky a štyri plusové body v troch súbojoch.

Najlepším nováčikom sa stal Edwin Hedberg z Medveščaku Záhreb. 21-ročný útočník si pripísal gól a dve asistencie, ku ktorým pridal plusový bod v troch zápasoch. Priemerne v nich odohral 20 minút a 20 sekúnd.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist