Vyhľadávanie
Sumáre

Hrivík natiahol sériu bez bodu, ale vyhral súboj s Hudáčkom + video

Autor: Marián Masaryk  /   06. októbra 2018

V sobotu sa odohral druhý vzájomný súboj v tejto sezóne medzi útočníkom Marekom Hrivíkom a brankárom Júliusom Hudáčkom. Tentoraz bol úspešnejší hráč Viťazu Moskovská oblasť, aj keď opäť nebodoval.


Pozri aj:
Dvojbodový Hrivík prekonal Hudáčka, ale z výhry sa netešil + video

Hrivík nebodoval, ale trojbodový Alexander Siomin dvoma gólmi zariadil triumf Viťazu 3:2 na ľade Spartaka Moskva. Strelil otvárací gól a aj ten rozdielový v 28 sekunde predĺženia. Navyše, pri góle Bornu Renduliča asistoval.

Článok pokračuje pod reklamou


Hudáček inkasoval trikrát z 27 striel a po desiatich zápasoch sezóny má vyrovnanú bilanciu 5-5. Jeho spoluhráč Ben Maxwell vynútil nadstavený čas 13 sekúnd pred koncom tretej tretiny.

Hrivík odohral ako člen druhej útočnej formácie Viťazu iba 10 minút a 41 sekúnd, čo bol druhý najnižší čas na ľade z útočníkov tímu a tretí celkovo. Zaznamenal jednu strelu na bránu a vyhral päť z deviatich vhadzovaní (56 %). Nebodoval už v treťom dueli po sebe, a tak má stále na konte deväť bodov za šesť gólov a tri asistencie v 11 zápasoch ročníka.

Viťaz sa vďaka triumfu dostal na siedme miesto v Západnej konferencii len o dva body za Spartak. Hudáčkov tím však odohral o jeden zápas menej (14).





Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist