Vyhľadávanie
Video

Video: Hromadná mela v Omsku. Rozhodcovia nestíhali!

Autor: Marián Masaryk  /   19. marca 2019

Pondelkový zápas druhého kola play-off medzi Omskom a Astanou síce priniesol podľa skóre jasnú výhru domácich, ale diváci sa rozhodne nenudili. Necelých sedem minút pred koncom druhej tretiny sa na ľade strhla hromadná šarvátka.

Chaos vyvolal jeden súboj pri mantineli, po ktorom sa na seba začali vrhať ďalší hráči z oboch tímov. Rozhodcovia nestíhali od seba hráčov oddeľovať. Michail Fisenko a Pavel Akolzin sa stihli aj v rýchlosti pobiť. Prvý z nich odniesol menší trest za podrazenie, druhý štyri trestné minúty za hrubosť.


Dokopy rozhodcovia rozdali v zápase 65 trestných minút, z toho 53 hráčom Astany. Spôsobilo to predovšetkým vylúčenie do konca duelu, ktoré udelili Patriceovi Cormierovi za seknutie. Jeho spoluhráč Dmitrij Ševčenko zase dostal menší aj osobný trest na desať minút za úder do hlavy.

Článok pokračuje pod reklamou




Omsk vyhral domáci duel 5:0 a v sérii vedenie 2-1 na zápasy. Štvrtý súboj je na programe v stredu opäť v sibírskom meste.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist