Vyhľadávanie
Správy

Medzi hviezdy týžd?a sa dostal aj český obranca

07. januára 2020

Špeciálna komisia KHL v pondelok vyhlásila najlepších hráčov 16. týžd?a sezóny 2019/20. Nájdeme medzi nimi aj zástupcu českého hokeja.

Za najlepšieho útočníka bol vyhlásený Sergej Šumakov z Avangardu, ktorý zaznamenal dva góly a štyri asistencie v dvoch stretnutiach, ktoré Omsk doviedol do víťazného konca. Oba jeho góly boli pritom víťazné.

Najlepším brankárom sa stal Ivan Bočarov z moskovského Dynama, ktorý v dvoch víťazných zápasoch neinkasoval ani jeden gól. Kryl dovedna 60 striel hráčov Kunlunu a Spartaka. Jeho séria bez inkasovaného gólu stále trvá – momentálne je dlhá 125 minút a 4 sekundy.

Článok pokračuje pod reklamou


Jakub Jeřábek z Podoľska bol vyhlásený za najlepšieho obrancu týžd?a. Český reprezentant odohral tri zápasy, v ktorých strelil tri góly a zaznamenal jeden plusový bod a päť blokov. Víťaz vyhral dva duely.

Najlepším nováčikom sa stal brankár Rigy Janis Voris, ktorý zasiahol do dvoch duelov a neinkasoval v nich ani jeden gól – dokopy kryl 38 striel. V prvom zápase nechytal od začiatku, v druhom vychytal svoje prvé čisté konto kariéry.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist