Vyhľadávanie
Sumáre

Slovan odštartoval sezónu tesnou prehrou s Kaza?ou

23. augusta 2016

Hokejisti Slovana odohrali opäť proti Kazani zápas, v ktorom o všetkom rozhodol jeden gól. Zverenci Miloša ?íhu však boli tí, ktorí ťahali za kratší koniec povrazu. Úvodný zápas sezóny prehrali pomerom 1:2.

O osude zápasu rozhodla druhá tretina, v ktorej padli všetky tri góly. Na ten prvý sa čakalo do stredu zápasu a strelil ho domáci Varnakov. Na neho nadviazal o sedem minút neskôr Sekáč, ktorému bol nakoniec pripísaný víťazný gól. Mohol za to Ivan Švarný, ktorý odpovedal na jeho presný zásah kontaktným gólom minútu pred koncom tretiny. Oba góly padli počas presilovky slovenského klubu. V záverečnej časti duelu už brankári puk z brány nevyberali. Garipov pomohol k výhre 24 zákrokmi, Pogge ich urobil 30.

Stretnutie predčasne opustil Radek Smole?ák, ktorého v tretej tretine fauloval Zijata Pajgin. Rozhodcovia ho však za to nevylúčili a odobrali Slovanu šancu na vyrovnanie stavu. Ak Bars tak vyhral štvrtý vzájomný duel z ostatných piatich.

Článok pokračuje pod reklamou


Kaza? – Slovan 2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
Góly: 31. Varnakov (Batyršin, Malychin), 38. Sekáč (Azevedo) – 39. Švarný (Plastino)

Zostava Slovana: Pogge (Brust) – Kundrátek, Meszároš, Plastino, Švarný, Starosta, Luža, Pokorný – Smole?ák, Taffe, Cheechoo – Viedenský, Nedorost, Jeglič – Kubalík, Zigo, Valský – Chipchura, Luš?ák, Skalický – Šiška.

Zostava Kazane: Garipov (Galimov) – Pajgin, Ohtamaa, Batyršin, Jarullin, Zacharčuk, Tokranov, Musin – Azevedo, Tkačjov, Lukojanov – Gluchov, Malychin, Varnakov – Žukov, Lazarev, Čibisov – Popov, Sekáč, Glinkin.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist