Vyhľadávanie
Správy

Ďalší vydarený zápas Daciuka. V KHL je produktívnejší len jeho spoluhráč

12. októbra 2020

Jekaterinburg v nedeľu zdolal Čeľabinsk 3:1, aby sa usadil na čele Východnej konferencie. Pri všetkých troch góloch mal pritom prsty ikonický útočník Pavel Daciuk.

Štyridsaťdvaročný veterán strelil dva góly a prihrával na víťazný. Išlo o jeho druhý trojbodový duel v sezóne a gól strelil po štvorzápasovej odmlke.

Daciuk má po 15 zápasoch na konte 18 bodov za 5 gólov a 13 asistencií. Momentálne je v bodovaní KHL na druhom mieste s jednobodovou stratou na spoluhráča z útoku Alexeja Makejeva.

Článok pokračuje pod reklamou


Dvadsaťosemročný Rus ťaží zo spolupráce s „hokejovým kúzelníkom“ a strelil už 10 gólov, čo je druhý najvyšší počet v lige po Dmitrim Jaškinovi z moskovského Dynama (11).

Kým Makejev potrebuje ešte tri góly a osem bodov, aby vyrovnal svoje zápisy z minulej sezóny, Daciuk a od toho delia už len štyri body. Gólovo sa vla?ajšku už vyrovnal. Ukazuje tak, že ho po minulej sezóne ešte nemali niektorí hádzať do starého železa.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist