Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Traja Slováci skórovali, medzi hviezdami aj brankári Gajan s Gadžijevom + video

11. februára 2024

Ako sa darilo mladým Slovákom v USHL a NCAA v noci zo soboty na nedeľu?

USHL

Adam Gajan bol druhou hviezdou zápasu, v ktorom s 26 zákrokmi doviedol Green Bay k výhre 4:1 nad Madisonom. Libor Nemec k nej prispel asistenciou a pripísal si aj „plusku“. Druhou hviezdou bol aj Šach Gadžijev, ktorý s 39 zákrokmi pomohol Muskegonu k výhre 5:3 nad Youngstownom. Prekonal ho aj Daniel Jenčko, ktorý k ôsmemu gólu v sezóne pridal aj dve „mínusky“.


Adam Žlnka strelil svoj ôsmy gól v sezóne, aby sa stal treťou hviezdou zápasu. Z výhry Lincolnu 3:2 nad Des Moines sa v ?om však tešil Max Ferkodič, ktorý zaznamenal jeden mínusový bod. Juraj Pekarčík zaregistroval asistenciu a plusový bod pri výhre Dubuque 6:1 nad Waterloo. Bodoval v štvrtom zápase po sebe.

Článok pokračuje pod reklamou


NCAA

Ján Lašák strelil svoj štvrtý gól v sezóne, ale jeho St. Lawrence podľahol Princetonu 4:5. Pripísal si aj plusový bod. Šimon Latkóczy pomohol s 29 zákrokmi k výhre Omahy 3:2 po predĺžení nad Western Michigan. Maxim Štrbák zaznamenal mínusový bod pri výhre Michigan State 3:2 nad Michiganom. Artur Turanský nebodoval pri prehre Miami 1:3 so St. Cloud State.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist