Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Je to veľká vec, povedal ?íha o šiestich góloch v jednej tretine + video

30. augusta 2016

Napriek tomu, že tréner Slovana, Miloš ?íha, musel pred treťou tretinou pre protesty opustiť striedačku, jeho zverenci dodržovali to, čo im naordinoval. A nakoniec to prinieslo aj svoje ovocie.

Bratislavský klub vstupoval do tretej tretiny za stavu 1:3, no stav otočil, strelil v nej šesť gólov a nakoniec sa tešil z víťazstva 7:4 nad Nižným Novgorodom, ktoré bolo vôbec prvé v tejto sezóne.

„Dnes sme hrali dobre, ale súperovi sme umožnili odskočiť. Chlapci sa k tomu postavili skvele a zápas otočili. Torpedo nedostáva veľa gólov a dať mu ich rovno šesť v jednej tretine, to je veľká vec,“ povedal ?íha po zápase.

Článok pokračuje pod reklamou


Podľa trénera hostí vyhral Slovan zaslúžene, pretože bol aktívnejší a jeho zverenci dali slovenskému tímu nedisciplinovanou hrou v záverečnom dejstve príležitosť zužitkovať to vo svoj prospech.

„Pre nás to bol veľmi ťažký zápas. Tretia tretina nám vôbec nevyšla. Zlyhali sme v nej a hrali sme nedisciplinovane. Súper bol rýchlejší, využil to a zvíťazil zaslúžene,“ skonštatoval Peteris Skudra.

?


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist