Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Kyle Chipchura: V koncovke musíme byť dôraznejší

Autor: Marián Masaryk  /   10. septembra 2016

Slovan Bratislava mal v piatkovom zápase proti Novokuznecku viac než dvojnásobnú streleckú prevahu, no druhý trip v tejto sezóne KHL začal prehrou 1:2. V nedeľu sa predstaví v Omsku a útočník Kyle Chipchura vie, čo musí zlepšiť, aby ukončil sériu prehier na ľadoch súperov.

„Vieme o tom, že koncovka musí byť lepšia. Je to jedna z vecí, ktorú sme videli pred tréningom na videu. V koncovke musíme byť dôraznejší, ísť viac do brány, byť hladní po góloch. Nesmieme zabudnúť na defenzívu a vyvarovať sa chýb v nasledujúcom zápase. Avangard je ešte silnejší a zaváhania môže trestať,” povedala jedna z letných posíl „belasých" po sobotnom tréningu.

TrĂ©ner Miloš Ĺ?Ă­ha opäť pozmenil zostavu tĂ­mu, ktorĂ˝ sa v nedeÄľu od 13:00 pokĂşsi prvĂ˝krát v tomto roÄŤnĂ­ku uspieĹĄ na sĂşperovom Äľade. Chipchura verĂ­, Ĺľe zmeny prinesĂş úžitok. „PomiešanĂ© Ăştoky sa dali oÄŤakávaĹĄ. Nehrali sme dobre poslednĂ˝ zápas, strelili len jeden gĂłl, ÄŤo je veÄľmi málo. VerĂ­m, Ĺľe zmenenĂ© formácie budĂş pre našu hru proti silnĂ©mu Omsku vzpruhou.”



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist