Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan dnes navštívi Záhreb s dvoma posilami

30. septembra 2016

Po piatich d?och voľna sa bratislavský Slovan pokúsi vrátiť do tempa v zápase proti chorvátskemu rivalovi zo Záhrebu. Od 19:30 sa dnes predstaví na ľade Medveščaku.

Slovan absolvuje svoj štvrtý zápas vonku po sebe. Prvé tri mu vyšli rozpačito. Prehral v Magnigorsku 2:4 a v Ufe 3:6 predtým, ako zaknihoval víťazstvo 3:1 v Čeľabinsku. Bolo len druhé na ľade súpera v tomto ročníku.

Aj Záhreb vyhral svoj posledný zápas. Pred štvord?ovým voľnom porazil Ufu 5:4 po nájazdoch a ukončil tým štvorzápasovú sériu prehier. Bola to však len druhá výhra v ostatných desiatich stretnutiach.

Článok pokračuje pod reklamou


Oba tímy sa už v tejto sezóne stretli. Slovan vyhral 17. septembra na domácom ľade 3:2 po nájazdoch. Aj teraz sa dá očakávať vyrovnaný súboj. Väčšinou to tak medzi týmito dvoma klubmi býva. O chlp lepšiu bilanciu má však slovenský tím. Potvrdí to aj dnes?

Do brány Slovana sa opäť postaví spoľahlivý Barry Brust, český obranca Tomáš Kundrátek sa vráti do zostavy. Debut v tejto sezóne si odbije útočník Andrej Šťastný.

Zostava Slovana: Brust (Pogge) – Švarný, Plastino, Nedorost, Viedenský, Jeglič – Kundrátek, Meszároš, Chipchura, Taffe, Cheechoo – Ďaloga, Luža, Skalický, Luš?ák, Šťastný – Pokorný, Šiška, Valský, Zigo, Kubalík


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist