Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Hrdina posledného zápasu Slovana Nedorost: Nesmieme zaspať na vavrínoch + video

Autor: Marián Masaryk  /   20. októbra 2016

Slovanu sa v stredu podarilo ukončiť sériu dvoch prehier a zvíťaziť doma nad silnou Kaza?ou 2:1. Dôležité dva body zariadil český útočník Václav Nedorost, ktorý skóroval tri sekundy pred koncom predĺženia.

„Bol to taký typický môj gól. Nijaký krásavec, len pichnutie ako do h....,“ opísal Nedorost expresívne svoje zakončenie zo 65. minúty zápasu. Tridsaťštyriročný rodák z Českých Budějovíc napriek zlepšenému výkonu Slovana oproti predošlej prehre s Nižnekamskom (2:5) zdôraznil, že ešte zďaleka nie je koniec sezóny.

„Hráme veľmi dobre proti silným súperom a potom sem prídu tímy ako Nižnekamsk alebo Medveščak a vyzerá to akoby sme vôbec nevedeli hrať hokej a oni si s nami robia, čo chcú. Ale proti tým silnejším, teda s výnimkou Petrohradu, ktorý jasne dominoval, sme odohrali super zápasy, doma i vonku. Takže teraz nesmieme zaspať na vavrínoch, pretože jeden zápas neznamená celú sezónu. Ak by sme najbližšie prehrali s Ladou, tak to bude rovnaké ako po stretnutí s Nižnekamskom. Ľudia nás vypískajú a budú na nás kričať. A to sa nesmie stať. Musíme hrať rovnako ako sme hrali prvé dve tretiny proti Kazani,“ povedal pred klubový web štvrtý muž tímovej produktivity s ôsmimi bodmi.

Článok pokračuje pod reklamou


Nedorost registruje správanie sa fanúšikov v Slovnaft Aréne, ktoré sa odvíja od predvedeného výkonu na ľade. „Počas hry fanúšikov neriešime, skôr nás vytáča, že niekedy na ľade vyzeráme ako klauni. Tak to bolo v zápase s Nižnekamskom, ktorý je niekde na konci tabuľky. Za dve tretiny bolo rozhodnuté a to sme ešte mohli ďakovať gólmanovi. Aj keď ho vystriedali, tak ho diváci právom vytlieskali.“



Pozri aj: Slovan zdolal Kaza? po predĺžení + video


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist