Vyhľadávanie
Video

Video: Šialený záver duelu v Ufe. Bili sa všetci hráči na ľade!

Autor: Marián Masaryk  /   04. apríla 2019

Štvrtkový štvrtý zápas finále Východnej konferencie priniesol pravé emócie typické pre pokročilú fázu play-off. Hráči Ufy a Omska si nič nedarovali a výsledkom bolo niekoľko pästných súbojov.

K prvej bitke došlo ešte v závere druhej tretiny. Arťom Sergejev ju vyprovokoval tým, že ťahal Davida Desharnaisa za dres a nechcel ho pustiť. Viktor Stalberg ho následne vyzval na súboj. Kým Stalberg dostal len päťminútový trest, Sergejevovi udelili rozhodcovia 17 trestných minút.


To však ešte nebolo nič oproti záveru zápasu. Posledné dve sekundy hracieho času trvali dlhé minúty, lebo na ľade sa strhla hromadná šarvátka hneď po vhadzovaní. Brankár Omska Igor Bobkov si tiež neudržal nervy na uzde a opustil striedačku, aby sa do nej zapojil. Dostal za to menší trest.

Článok pokračuje pod reklamou


Celkovo videli diváci až tri bitky naraz, po ktorých dostali vyššie tresty Michail Fisenko, Semion Košelev, Eduard Gimatov, Daniil Skorikov a Alexej Semenov. Ten bol za vyvolanie incidentu aj vylúčený do konca zápasu.


Celkovo rozdali rozhodcovia v zápase 107 trestných minút, z toho 68 hráčom Ufy. V záverečných sekundách udelili arbitri dokopy 51 trestných minút. Takto vyzeral oficiálny zápis z posledných dvoch sekúnd stretnutia:




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist