Vyhľadávanie
Správy

KHL prerušuje kalendár, pracuje na novom formáte play-off

17. marca 2020

Kontinentálna hokejová liga na týžde? prerušila svoju sezónu. Aj napriek šíreniu koronavírusu COVID-19 však zatiaľ stále plánuje boje o Gagarinov pohár dohrať.

Vedenie súťaže sa rozhodlo pre pauzu preto, aby pracovalo na vytvorení nového formátu pre play-off, ktoré si vyžiadal výpadok dvoch z ôsmich účastníkov druhého kola – Jokeritu a Barysu, ktoré spôsobili, že Petrohrad a Novosibirsk by postúpili do tretieho kola automaticky.

KHL, ktorá je v súčasnosti v Európe jednou z mála aktívnych športových líg, chce vytvoriť nový formát a rozpis, aby sa zabezpečilo spravodlivejšie druhé kolo play-off pre zostávajúce tímy CSKA Moskva, Kaza?, Petrohrad, Dynamo Moskva, Novosibirsk a Ufu.

Všetky zostávajúce tímy pochádzajú z Ruska a liga o pokračovaní sezóny, resp. prijatí bezpečnostných opatrení, bude hovoriť aj s ruskými autoritami. Minulý týžde? sa jej jeden zápas odohral aj pred prázdnym hľadiskom.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist