Vyhľadávanie
Správy

Lokomotivu skončila skvelá séria, no vo forme mu konkuruje len CSKA

29. októbra 2020

Po ďalšom týždni prichádza čas na to, aby sme sa pozreli na aktuálne formy tímov KHL. Ligový líder sa v nej v posledných zápasoch dotiahol na „najhorúcejší“ tím, ktorý však po dlhom čase pocítil chuť prehry.

Lokomotiv v stredu prehral s Jekaterinburgom 0:1, aby prišiel o deväťzápasovú sériu výhier trvajúcu od 6. októbra. Tento výsledok sa zrodil až po predĺžení, a tak naďalej trvá aspo? 10-zápasová bodová séria.

Jaroslavľ, ktorý sa v poradí Západnej konferencie posunul na tretie miesto, získal z posledných piatich duelov deväť bodov, s čím sa mu vyrovnalo len moskovské CSKA. To stále kraľuje konferencii i celej lige s 34 bodmi.

80 % bodov získali z ostatných piatich duelov tri tímy – Čerepovec, Čeľabinsk a Kunlun. Líder Východnej konferencie, Kaza?, a moskovský Spartak získali sedem z možných desiatich bodov. Najdlhšie víťazné série momentálne ťahajú Čeľabinsk a Novosibirsk – trojzápasové.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist