Vyhľadávanie
Správy

Jeden štvrtkový duel zrušený, uvidíme aj stretnutie gigantov

12. novembra 2020

Vedenie Kontinentálnej hokejovej ligy oznámilo, že vo štvrtok neuvidíme v akcii hráčov Magnitogorska a Jokeritu, ktorí si mali podľa pôvodného plánu zmerať sily.

Dôvodom je, že veľká skupina hráčov a realizačného tímu fínskeho klubu je momentálne v karanténe a nebol dostatočný čas na to, aby sa vybavili cestovné povolenia pre náhradníkov. Liga prinesie informácie o prípadom novom termíne neskôr.

Vo štvrtok tak uvidíme nakoniec osem duelov, z ktorých si najväčšiu pozornosť pýta stretnutie Lokomotivu s Jekaterinburgom. Domáci Jaroslavľ bude mať šancu dostať sa do čela ligovej tabuľky, ak uspeje a konkurencia zaváha. Avtomoblist je druhým najlepším tímom Východnej konferencie, pričom oproti lídrovi z Kazane má dva zápasy k dobru.

Lokomotiv by sa dostal do čela ligy, ak by získal dva body a CSKA Moskva nie viac ako jeden. Moskovský tím privíta v ďalšom ostro sledovanom zápase Ufu, ktorá sa pokúsi vyhrať štvrtý zápas v sérii.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist