Vyhľadávanie
Správy

Ktoré tímy majú v KHL formu a ktoré sa trápia?

13. novembra 2020

Po prestávke už máme za nami pár hracích dní a tak sa môžeme znova pozrieť na tímy, ktoré majú formu. Tentoraz si ich v jednom článku združíme aj s klubmi, ktoré sa trápia.

Najlepšiu formu hlásia štyri tímy, ktoré z posledných piatich zápasov získali osem bodov – Kaza?, Barys, Jekaterinburg a Čeľabinsk. O jeden bod menej získali Lokomotiv a tri moskovské kluby CSKA, Dynamo a Spartak.

Najdlhšiu víťaznú sériu aktuálne ťahá Avtomobilist, ktorý vyhral tri zápasy po sebe. Lídrom ligy je CSKA s 39 bodmi pred 36-bodovým Lokomotivom. 36 bodov má na konte aj Kaza?, ktorá vedie Východnú konferenciu.

Článok pokračuje pod reklamou


Dlhodobo sa so zlou formou vyrovnáva Riga, ktorá v posledných piatich dueloch nebodovala a nevyhrala už od 1. októbra. Kunlun získal tri body, ale ťahá štvorzápasovú sériu prehier. Po štyri body z možných 10 získali Nižnekamsk, Chabarovsk, Jokerit a Magnitogorsk.

Neprekvapí, že najhorším tímom Kontinentálnej hokejovej ligy je Riga. Na východe uzatvára poradie tabuľky Kunlun.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist