Vyhľadávanie
Správy

Konkurent „slovenského“ Spartaka sa trápi. Horšiu formu majú len štyri tímy

05. februára 2021

Moskovský Spartak, za ktorý hrajú aj Slováci Július Hudáček a Martin Bakoš, stále nemá miestenku v play-off. Pravdepodobnosť jej získania mu však zvyšuje forma, ktorú má v ostatnom čase jeho najväčší konkurent v boji o play-off.

Podoľsk, ktorý na ôsmu priečku Spartaka v Západnej konferencii stráca len dva body, získal z posledných piatich zápasov len tri body. Rovnakú formu má aj Barys a horšiu len štyri tímy.

Nižnekamsk, Riga a Jekaterinburg, najbližší rival Barysu v boji o lepšiu pozíciu pred play-off, získali v posledných piatich dueloch len 20 % možných bodov. Najhoršiu formu má Kunlun, ktorý nezískal ani bod.

Čínsky klub aktuálne ťahá aj najdlhšiu sériu prehier v KHL – sedemzápasovú. Riga prehrala šesť zápasov po sebe, Nižnekamsk štyri, Lokomoriv a Barys tri. Základná časť končí v Kontinentálnej hokejovej lige 27. februára.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist