Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

CHL: Molnár hviezdil, skórovali aj Mišiak, Maruna a Repčík

01. októbra 2023

V ligách z juniorskej CHL sa v sobotu podarilo presadiť hneď niekoľkým Slovákom.

OHL

Ondrej Molnár a Martin Mišiak strelili v sobotu svoje prvé góly v sezóne, no ich Erie neudržalo v tretej tretine jednogólové vedenie a nakoniec podľahlo Mississauge 3:5. Molnár si pripísal aj asistenciu a bol druhou hviezdou zápasu. Odniesol si z neho aj tri mínusové body a menší trest za narazenie. Mišiak bol vylúčený za sekanie a zaknihoval tiež aj tri „mínusky“.



Roman Kukumberg zaznamenal sekundárnu asistenciu pri prehre Sarnie 1:2 so Saginawom a Servác Petrovský si pripísal „mínusku“ pri výhre Owen Sound 4:2 nad Barrie.

QMJHL

Svoj prvý gól v QMJHL strelil Ondrej Maruna, ktorého Charlottetown prehral s Acadie-Bathurst tesne 2:3. Slovenský center si pripísal aj plusový bod a menší trest za podrazenie

Svoj druhý gól v sezóne strelil Peter Repčík, ktorý sa však tiež netešil z výhry. Pri prehre Drummondvillu 4:5 po predĺžení s Val-d’Or si pripísal aj asistenciu a „mínusku“.

V akcii bol uĹľ len Ä˝uboš StahoĹ?, ktorĂ˝ zaznamenal mĂ­nusovĂ˝ bod pri vĂ˝hre Cape Bretonu 5:4 po predĺženĂ­ nad Saint John.

WHL

Vo WHL sa obaja Slováci tešili z výhier, ale nebodovali. Samuel Barcík si pripísal mínusový bod pri výhre Saskatoonu 3:2 po predĺžení nad Medicine Hat, Jozef Viliam Kmec zaznamenal plusový bod pri triumfe Prince George 5:3 nad Victoriou.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist