Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

CHL: Kmec po odmlke skĂłroval, Maruna bol hviezdou duelu + video

05. októbra 2023

V noci zo stredy na štvrtok sme videli v akcii aj Slovákov v juniorských ligách spadajúcich pod CHL. Dvaja sa tešili z gólu.

OHL

Roman Kukumberg zaznamenal mínusový bod a prvýkrát v sezóne nebodoval. Jeho Sarnia prehrala s Kitchcnerom 1:3. Slovenský útočník má po troch dueloch sezóny na konte gól a asistenciu.

QMJHL

Ondrej Maruna sa stal treĹĄou hviezdou zápasu, v ktorom pomohol gĂłlom k vĂ˝hre Charlottetownu 4:3 nad Acadie-Bathurst. PripĂ­sal si aj plusovĂ˝ bod. Po piatich zápasoch si udrĹľuje priemer bod na zápas (2+3). Ä˝uboš StahoĹ? nebodoval pri prehre Cape Bretonu 0:2 s Halifaxom.


WHL

Jozef Viliam Kmec strelil svoj piaty gól v sezóne, aby prispel k výhre Prince George 8:1 nad Kelownou. Nazbieral aj tri „plusky“ a so šiestimi strelami bol druhým najaktívnejším strelcom duelu. Z výhry sa tešil aj Samuel Barcík, ktorý zaznamenal mínusový bod pri triumfe Saskatoonu 5:3 nad Edmontonom.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist