Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Mešár a Molnár skórovali raz, Mišiak zažiaril s hetrikom

03. novembra 2023

V noci zo štvrtka na piatok boli v akcii aj mladí Slováci v juniorských ligách OHL a QMJHL. Ako sa im darilo?

OHL

Filip Mešár v OHL bodoval aj v treťom zápase sezóny, keď pri prehre Kitcheneru 3:4 s Windsorom uzatváral skóre svojím druhým gólom od návratu medzi juniorov. Jeho tímu dal šancu zabojovať v posledných 13 minútach tretej tretiny o vyrovnanie.


Z výhry mali radosť slovenskí útočníci z Erie, ktoré zdolal pomerom 6:5 Saginaw. Martin Mišiak sa stal prvou hviezdou zápasu, keď zažiaril so svojím prvým hetrikom v lige a asistenciou. Po 14 dueloch má na konte 16 bodov (8+8). Ondrej Molnár si svoje konto vylepšil o štvrtý gól a deviatu asistenciu, no zaznamenal aj „mínusku“ a menší trest za podrazenie.

Článok pokračuje pod reklamou




QMJHL

V QMJHL došlo k sĂşboju Slovákov, ale ani jeden z nich nebodoval. František Dej sa tešil z vĂ˝hry Sherbrooke 1:0 nad Cape Breton, za ktorĂ˝ nastĂşpil Ä˝uboš StahoĹ?. Ten nebodoval uĹľ v piatom zápase po sebe.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist