Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

CHL: Mešár zahviezdil, bodovali ôsmi Slováci, traja skórovali + video

04. novembra 2023

Slováci v ligách z juniorskej CHL dali o sebe v piatok vedieť.

OHL

Ondrej Molnár strelil svoj piaty gól v sezóne, Martin Mišiak raz asistoval a Erie zdolalo Flint 4:3 po nájazdoch, v ktorých Mišiak neuspel. Obaja si pripísal aj dve trestné minúty.

Filip Mešár sa stal druhou hviezdou zápasu, v ktorom dvoma prihrávkami pomohol k výhre Kitcheneru 5:2 nad North Bay. Prihrával aj na víťazný gól. Pripísal si aj tri „plusky“ a po prvých štyroch dueloch sezóny má na konte už sedem bodov (2+5). Alex Čajkovič vo vzájomnom súboji nebodoval.

Článok pokračuje pod reklamou



Servác Petrovský zaznamenal asistenciu a plusový bod pri výhre Owen Sound 6:4 nad Sarniou, Dalibor Dvorský to isté pri výhre Sudbury 3:1 nad Niagarou. Víťaznú premiéru v drese Kingstonu zažil Jakub Chromiak, ktorý k triumfu 4:2 nad Barrie prispel asistenciou. Pripísal si aj dve „plusky“.

QMJHL

V QMJHL Peter Repčík spečatil gólom do prázdnej brány výhru Drummondvillu 4:1 nad Victoriaville. Gól bol jeho šiesty v sezóne a pridal k nemu aj dva plusové body. Ondrej Maruna si pripísal dva mínusové body pri prehre Charlottetownu 4:8 s Rouyn-Norandou.

WHL

Vo WHL došlo k vzájomnĂ©mu sĂşboju slovenskĂ˝ch obrancov. Jozef Viliam Kmec v Ĺ?om strelil svoj siedmy gĂłl v sezĂłne a prvĂ˝ od 6. oktĂłbra, no pripĂ­sal si aj „mĂ­nusku“ a jeho Prince George podÄľahol Saskatoonu 3:5. Pre zaujĂ­mavosĹĄ, sedem gĂłlov strelil v celej minulej sezĂłne. Samuel BarcĂ­k nebodoval.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist