Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

CHL: Repčík opäť skóroval, teraz dvakrát. Z gólu sa tešil aj draftovaný Slovák + video

05. novembra 2023

V noci zo soboty na nedeľu boli v akcii aj mladí Slováci v ligách z kanadskej juniorskej CHL.

OHL

V OHL si zachytal Damian Slávik, ktorý urobil 35 zákrokov pri prehre Guelphu 2:4 s Kingstonom. Jakub Chromiak ho ohrozil dvakrát, ale z duelu si odniesol len dve „mínusky“. Alex Čajkovič zaznamenal asistenciu a tri „plusky“ pri výhre North Bay 4:3 nad Niagarou. Z tretieho gólu v sezóne sa tešil Servác Petrovský, ktorého Owen Sound nestačil na London pomerom 2:3. Slovenský útočník si pripísal aj mínusový bod.

QMJHL

Peter Repčík strelil v QMJHL dva góly, aby poistil výhru Drummondvillu 4:1 nad Shawiniganom. Svoj ôsmy gól v sezóne strelil do prázdnej brány. Skóroval v druhom zápase po sebe a pripísal si aj dva plusové body. Ondrej Maruna nebodoval pri výhre Charlottetownu 4:3 nad Val�d-Or, František Dej si pripísal „mínusku“ pri prehre Sherbrooke 1:5 s Halifaxom.

Článok pokračuje pod reklamou




WHL

Vo WHL sa z výhry Prince George 5:0 nad Prince Albert tešil Jozef Viliam Kmec, ktorý však nebodoval. Prezentoval sa troma strelami a pripísal si menší trest za držanie.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist