Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Mešár žiaril v zápase proti krajanovi, Repčík opäť skóroval! + video

09. novembra 2023

Slováci boli v noci zo stredy na štvrtok v akcii aj vo všetkých troch juniorských ligách spadajúcich pod hlavičku kanadskej CHL.

OHL

V OHL došlo k vzájomnému stretnutiu Slovákov. Kým Servác Petrovský zaznamenal dva mínusové body a menší trest za zdržovanie hry, Filip Mešár bol po víťazstve Kitcheneru 5:0 nad Owen Sound vyhlásený za prvú hviezdu – strelil svoj tretí gól v sezóne a pridal dve prihrávky. Pripísal si aj dve „plusky“. Po šiestich dueloch má na konte už 12 bodov. V každom bodoval.


QMJHL

Peter Repčík v QMJHL strelil svoj deviaty gól v sezóne, aby vynútil predĺženie zápasu, v ktorom Drummondville prehrával už 0:3. Nakoniec prehral 3:4 po predĺžení. Slovenský útočník, ktorý skóroval v treťom zápase po sebe, si pripísal aj plusový bod.

WHL

Obranca Samuel Barcík vo WHL nebodoval vo štvrtom zápase po sebe, ale mal dôvod na radosť – jeho Saskatoon zdolal Reginu 2:1 po nájazdoch, aby si natiahol víťaznú sériu na štyri stretnutia.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist