Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Mešár prišiel o sériu, Dvorský nie. Repčík a Petrovský hviezdami zápasov!

11. novembra 2023

Ako sa darilo slovenským juniorom v zámorskej CHL v noci z piatka na sobotu?

OHL

Filip Mešár prvýkrát v tejto sezóne OHL nebodoval, ale tešil sa z výhry Kitcheneru 4:0 nad Peterborough. Vo svojej sérii pokračoval Dalibor Dvorský, ktorý bodoval aj v ôsmom zápase, keď strelil svoj 6. gól v sezóne. Sudbury však podľahlo Erie 3:4 po predĺžení. K výhre svojím 6. gólom v sezóne pomohol aj Ondrej Molnár, zatiaľ čo Martin Mišiak si pripísal „plusku“.


Servác Petrovský dokonca skóroval dvakrát, aby bol treťou hviezdou zápasu proti Londonu, ktorý Owen Sound prehralo 4:5 po predĺžení. Góly boli jeho štvrtý a piaty v sezóne. Pripísal si aj plusový bod.


Jakub Chromiak zaznamenal dva mínusové body pri výhre Kingstonu 5:3 nad Sarniou.

QMJHL

Peter Repčík strelil svoj 10. gól v sezóne a pridal asistenciu, aby ako tretia hviezda zápasu pomohol k výhre Drummondvillu 5:4 nad Baie Comeau. Pripísal si aj dve „mínusky“. Pri výhre Charlottetownu 6:5 po nájazdoch nad Monctonom zaznamenal asistenciu Ondrej Maruna. Ľuboš Staho? si pripísal plusový bod pri výhre Cape Bretonu 4:0 nad Shawiniganom a František Dej nebodoval pri prehre Sherbrooke 2:3 po nájazdoch s Victoriaville.



WHL

Slováci vo WHL nebodovali. Jozef Viliam Kmec sa tešil z výhry Prince George 4:3 po nájazdoch nad Red Deer a Samuel Barcík si pripísal plusový bod a menší trest za hákovanie pri výhre Saskatoonu 5:4 nad Swift Current.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist