Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Mešár strelil krásny gól a s tým neskončil. Opäť bol hviezdou zápasu! + video

18. novembra 2023

V noci z piatka na sobotu boli v akcii aj niekoľkí talentovaní Slováci v ligách juniorskej CHL.

OHL

Filip Mešár sa stal treťou hviezdou zápasu, keď zaznamenal gól a dve asistencie pri výhre Kitcheneru 9:2 nad Windsorom. Pripísal si k tomu aj dva plusové body. Trojbodový bol po tretíkrát v sezóne a v druhom zápase po sebe.


Servác Petrovský zaznamenal dve asistencie, aby pomohol Owen Sound k výhre 4:0 nad Sarniou. Dalibor Dvorský zaznamenal asistenciu a mínusový bod pri prehre Sudbury 4:7 s Peterborough, Jakub Chromiak asistenciu pri prehre Kingstonu 3:6 s Mississaugou.

Článok pokračuje pod reklamou


Erie prehralo so Saginawom 2:3 a Slováci nebodovali. Ondrej Molnár si pripísal mínusový bod, Martin Mišiak mínusový bod a päť trestných minút i trest do konca zápasu.

QMJHL

Ondrej Maruna nebodoval pri prehre Charlottetownu 3:4 po nájazdoch s Halifaxom. František Dej sa tešil z výhry Sherbrooke 2:1 nad Quebecom a bol vylúčený za vysokú hokejku. Peter Repčík zaznamenal štyri trestné minúty za hákovanie a podrazenie pri prehre Drummondvillu 0:3 s Rouyn-Norandou. Prišiel o päťzápasovú gólovú sériu.

WHL

Samuel Barcík zaznamenal asistenciu a plusový bod, aby pomohol Saskatoonu k výhre 3:2 nad Moose Jaw. Raz asistoval aj Jozef Viliam Kmec, ktorý si pripísal aj dva plusové body pri výhre Prince George 5:0 nad Vancouverom.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist