Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Petrovský hviezdou zápasu. Po prihrávke Mišiaka skóroval aj Molnár + video

19. novembra 2023

Ako sa darilo slovenským mladíkom v kanadskej juniorskej CHL?

OHL

Útočník Servác Petrovský sa stal treťou hviezdou zápasu, keď svojím siedmym gólom v sezóne rozhodol o výhre Owen Sound 4:2 nad Flintom, ktorý v zápase viedol o dva góly. Petrovský si pripísal aj asistenciu a „plusku“. Po 21 dueloch sezóny má na konte 22 bodov.


Svoj siedmy gĂłl v sezĂłne strelil Ondrej Molnár, ktorĂ˝ gĂłlom do prázdnej brány speÄŤatil vĂ˝hru Erie 4:2 nad Londonom. Prihrával mu naĹ? Martin Mišiak. Obaja si pripĂ­sali aj po plusovom bode. Filip Mešár po druhĂ˝krát v sezĂłne nebodoval. Pri vĂ˝hre Kitcheneru 6:3 nad Windsorom si pripĂ­sal dva plusovĂ© body. Jakub Chromiak nebodoval pri prehre Kingstonu 1:4 s Brantfordom.

Článok pokračuje pod reklamou


QMJHL

Peter RepÄŤĂ­k zaznamenal v QMJHL len mĂ­nusovĂ˝ bod pri vĂ˝hre Drummondvillu 5:1 nad Val-d’Or. Nebodoval ani Ä˝uboš StahoĹ?, ktorĂ©ho Cape Breton podÄľahol Monctonu 1:2.

WHL

Vo WHL Slováci nebodovali. Jozef Viliam Kmec si pripísal mínusový bod pri výhre Prince George 5:4 nad Kelownou a Samuel Barcík sa tešil z výhry Saskatoonu 4:1 nad Swift Current.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist