Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Traja Slováci skórovali, Mešár žiaril v dueli krajanov: Formu potvrdil štyrmi bodmi a hetrikom! + video

22. novembra 2023

Slovákom v ligách juniorskej CHL sa v utorok darilo strieľať góly. Jeden ich dokonca strelil rovno tri.

OHL

V OHL sa odohral jeden zápas a bol pre slovenskĂ˝ch fanúšikov mimoriadne zaujĂ­mavĂ˝. Martin Mišiak v Ĺ?om strelil svoj 10. gĂłl v sezĂłne a Ondrej Molnár zaznamenal asistenciu, no zatienil ich Filip Mešár, ktorĂ˝ pomohol Kitcheneru k vĂ˝hre 10:3 nad Erie svojĂ­m prvĂ˝m hetrikom v zámorskej kariĂ©re.

K trom gólom pridal aj asistenciu, aby mal po 11 dueloch na konte 22 bodov (8+14). Bodoval v štyroch z posledných šiestich zápasov a zakaždým získal v týchto stretnutiach minimálne tri body. Štyri nazbieral prvýkrát od 10. februára. V utorok zaznamenal aj štyri „plusky“ a bol druhou hviezdou zápasu. Mišiak a Molnár nazbierali aj štyri mínusové body.

Článok pokračuje pod reklamou




QMJHL

V jedinom zápase QMJHL sa predstavil aj Peter Repčík, ktorý svojim 14. gólom v sezóne zničil súperovmu brankárovi čisté konto v 59. minúte. Jeho Drummondville podľahol Quebecu 1:3. Slovenský útočník si pripísal aj mínusový bod.



WHL

Vo WHL bol v akcii obranca Samuel Barcík, ktorý si pripísal dva mínusové body pri prehre Saskatoonu 2:4 s Wenatchee.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist