Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Mešár prešiel cez troch hráčov a strelil krásny gól! Barcík ukončil suchoty 1. gólom + video

30. novembra 2023

V stredu boli na programe zápasy aj vo všetkých troch ligách juniorskej CHL. V akcii bolo aj niekoľko slovenských talentov.

OHL

Filip Mešár nebodoval v predošlom zápase, ale v stredu strelil svoj 11. gól v sezóne, aby pomohol Kitchcneru k výhre 5:4 nad Erie. Pripísal si aj „mínusku“. Po 15 dueloch má na konte spolu 26 bodov. Proti nemu nastúpil Martin Mišiak, ktorý zaznamenal dva mínusové body. Nebodoval v treťom zápase po sebe.


Obranca Jakub Chromiak nebodoval v štvrtom zápase po sebe. Jeho Kingston prehral s Ottawou 2:3.

Článok pokračuje pod reklamou


QMJHL

V QMJHL si ĂştoÄŤnĂ­k Ä˝uboš StahoĹ? natiahol bodovĂ© suchoty na šesĹĄ zápasov. Jeho Cape Breton zdolal Acadie-Bathurst 5:4 po nájazdoch a on si z duelu odniesol jednu „mĂ­nusku“.

WHL

Vo WHL si šesťzápasové bodové suchoty prvým gólom v kariére ukončil obranca Samuel Barcík. Nakoniec z toho bol víťazný gól pri výhre Saskatoonu 2:0 nad Spokane. Barcík sa stal treťou hviezdou duelu, v ktorom zaznamenal aj plusový bod a menší test za hákovanie.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist