Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Pekarčík si pri návrate natiahol bodovú sériu, Císar, Kupčo a Lašák skórovali + video

02. decembra 2023

Ako sa darilo Slovákom v USHL a NCAA v noci z piatka na sobotu?

USHL

Juraj Pekarčík si pri návrate zo zranenia natiahol bodovú sériu na sedem zápasov, keď zaznamenal asistenciu pri prehre Dubuque 1:2 s Des Moines. Pripísal si aj plusový bod. Druhou hviezdou zápasu sa stal Ľubomír Kupčo, ktorý svojím ôsmim gólom v sezóne vyrovnal stav. Aj on si pripísal aj „plusku“.

Samuel Urban inkasoval štyri góly z 37 striel pri prehre Sioux City 2:5 s Fargom. Svojím 7. gólom v sezóne ho prekonal aj Peter Císar. Skóroval v treťom zápase po sebe.

Článok pokračuje pod reklamou



Štyri góly inkasoval aj Adam Gajan, ktorý inak urobil 27 zákrokov a bol nepriestrelný v nájazdoch, po ktorých Green Bay zdolalo Tri-City 5:4. Libor Nemec svoj nájazd nepremenil a ani nebodoval v normálnom hracom čase.

Adam Žlnka si pripísal mínusový bod pri prehre Waterloo 2:4 so Sioux Falls. Max Ferdkoči nebodoval pri výhre Lincolnu 5:1 nad Cedar Rapids.

NCAA

Ján Lašák si ukončil päťzápasové bodové suchoty druhým gólom v sezóne, ktorý strelil v oslabení a ktorým pomohol k výhre St. Lawrence 3:1 nad Dartmouthom. Pripísal si aj plusový bod.


Šimon Jellúš nebodoval pri výhre Vermontu 2:1 nad Massachusetts. Matej Marinov kryl 17 striel pri výhre Quinnipiac 5:1 nad RPI, Šimon Latkóczy inkasoval tri góly z 27 striel pri prehre Omahy 2:4 s Minnesota-Duluth.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist