Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Slovák si ukončil dlhé suchoty a stal sa 1. hviezdou! Body Chromiaka, Honzeka a Mišiaka nepomohli + video

18. februára 2024

V sobotu boli v zámorí v akcii aj slovenskí mladíci v juniorských ligách OHL, QMJHL a WHL. Ako im to išlo?

OHL

Jakub Chromiak si ukončil osemzápasovú sériu bez bodu, keď zaknihoval asistenciu a mínusový bod pri prehre Kingstonu 2:4 s Mississaugou. Asistenciu si pripísal aj Martin Mišiak, ktorého Erie prehralo s Oshawou 1:2 po nájazdoch. V nich Ondrej Molnár neuspel. Mišiak si pripísal aj plusový bod a menší trest za hrubosť. Servác Petrovský zaznamenal mínusový bod pri prehre Owen Sound 2:5 s Londonom.

QMJHL

Ondrej Maruna si ukončil 17-zápasové bodové a 21-zápasové gólové suchoty šiestym gólom v sezóne, ktorým ako prvá hviezda zápasu pomohol Charlottetownu k výhre 4:2 nad Blainville-Boisbriand. Pripísal si aj menší trest za sekanie.


WHL

Samuel Honzek zaznamenal asistenciu a mínusový bod pri prehre Vnacouveru 3:8 s Portlandom. Samuel Barcík nebodoval už v 16. zápase po sebe pri prehre Reginy 2:6 so Swift Current. Andrej Tomašec si suchoty natiahol na 15 zápasov, ale tešil sa z výhry Edmontonu 3:1 nad Red Deer. Pripísal si aj plusový bod a dvojnásobný menší trest za hrubosť. Nebodoval ani Jozef Viliam Kmec, ktorého Prince George prehral s Kamloops 1:2 po nájazdoch.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist