Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Dvorský mal prsty vo všetkých góloch, jeden sám aj strelil. Zažiaril aj Nemec + video

26. februára 2024

V nedeľu boli v zámorí v akcii aj slovenskí mladíci v ligách OHL, QMJHL a USHL.

OHL

Dalibor Dvorský strelil svoj 32. gól v sezóne a pridal dve asistencie, aby mal prsty vo všetkých góloch Sudbury pri prehre 3:4 s Mississaugou. Pripísal si aj mínusový bod. Aktuálne ťahá trojzápasovú bodovú sériu a po 40 dueloch sezóny má na konte 63 bodov.


Filip Mešár si pripísal dva mínusové body pri prehre Kitcheneru 0:3 so Sault Ste. Marie. Martin Mišiak si pripísal dve „mínusky“ a Ondrej Molnár jednu a menší trest za sekanie pri prehre Erie 4: s Kingstonom.

Článok pokračuje pod reklamou


QMJHL

Peter Repčík prišiel o trojzápasovú gólovú i bodovú sériu pri prehre Drummondvillu 1:4 s Rouyn-Norandou. František Dej bol vylúčený za vysokú hokejku pri výhre Sherbrooke 3:0 nad Saint John. Ondrej Maruna si pripísal plusový bod pri výhre Charlottetownu 7:2 nad Monctonom.

USHL

Libor Nemec sa stal druhou hviezdou zápasu, v ktorom strelil dva góly a pridal asistenciu. Druhým gólom pritom rozhodol o výhre Green Bay 5:4 nad Muskegonom. Peter Císar zaznamenal asistenciu a plusový bod pri výhre Farga 6:2 nad Sioux City. Slovenskí brankári v nedeľu nechytali.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist