Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Mešár, Molnár a Ferkodič hviezdili, Repčík dvojbodový v slovenskom súboji, Gajan striedal + video

04. marca 2024

Ako sa darilo v nedeľu slovenským mladíkom v zámorí?

OHL

Ondrej Molnár sa stal prvou hviezdou zápasu, keď 17. gólom v sezóne a asistenciou pomohol Erie k výhre 6:5 nad Ottawou. Martin Mišiak k nej prispel asistenciou a obaja si pripísal aj po „mínuske“.

Filip Mešár sa stal druhou hviezdou zápasu, keď strelil svoj 18. gól v sezóne pri výhre Kitcheneru 3:2 po predĺžení nad Kingstonom.

Článok pokračuje pod reklamou


Servác Petrovský si pripísal dva mínusové body pri prehre Owen Sound 1:4 s Peterborough.

QMJHL

V QMJHL sa stretli dvaja Slováci. František Dej sa tešil z výhry Sherbrooke 5:3 nad Drummondvillom, ale nebodoval. Peter Repčík si zase pripísal dve asistencie a plusový bod.

WHL

Samuel Honzek zaznamenal asistenciu, aby prispel Vancouveru k výhre 5:2 nad Seattlom.

USHL

Max Ferkodič strelil svoj 6. gól v sezóne a pridal asistenciu, aby bol prvou hviezdou zápasu. Gólom pritom rozhodol o výhre Lincolnu 5:4 nad Tri-City. Pripísal si aj dva plusové body.


Adam Žlnka a Theo Kiss zaznamenali po asistencii a plusovom bode pri výhre Des Moines 6:3 nad USA. Green Bay s druhým národným výberom prehralo 4:8, pričom Adam Gajan striedal po štvrtom inkasovanom góle z 15 striel. Luibor Nemec si pripísal „mínusku“ a 15 trestných minút za krosček.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist