Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Mešár opäť žiaril a prepísal dejiny! Molnár sa bil + video

01. apríla 2024

V juniorskej OHL v nedeľu pokračovalo prvé kolo play-off a v jednom zo štvorice zápasov, sme videli aj Slovákov. Ako sa im darilo?

Filip Mešár aj v druhom zápase série medzi Kitchenerom a Erie nazbieral tri asistencie, ale tentoraz k výhre nepomohol. Stal sa druhou hviezdou zápasu, v ktorom Otters vyrovnali stav série na 1:1 triumfom 7:4.

Rodák zo Spišskej Belej pri prehre nazbieral aj tri mínusové body a po dvoch zápasoch je druhý v bodovaní ligy za ďalšou nádejou Montrealu Owenom Beckom, ktorý má tiež šesť bodov, ale strelil jeden gól.

Článok pokračuje pod reklamou


Mešár sa podľa Geoffrewyho Brandowa stal prvým hráčom Rangers v internetovej ére, ktorý v play-off nazbieral tri asistencie v dvoch zápasoch po sebe.

Za víťazné mužstvo nastúpil zo Slovákov opäť len Ondrej Molnár, ktorý sa v úvode tretej tretiny pobil s Antoninom Pugliesem.





Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist