Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Trojbodový Dvorský oslavuje, Mešár pomohol zariadiť mečbal! Honzek strelil krásny gól v oslabení + video

06. apríla 2024

Play-off v CHL pokračovalo v piatok vo všetkých troch ligách a v niektorých sériách sme spoznali definitívy. Týkalo sa to aj Slovákov.

OHL

Z postupu do druhého kola sa teší Dalibor Dvorský, ktorého Sudbury aj vďaka jeho trom asistenciám zdolalo Mississaugu 6:2 a celú sériu vyhralo 4:1 na zápasy. Dvorský, ktorý bodoval v každom zápase play-off, si pripísal aj plusový bod. Naopak, sezóna skončila pre Jakuba Chromiaka, ktorého Kingston prehral s North Bay 1:5 a nevyhol sa vyradeniu po piatich dueloch. Slovenský obranca si pripísal „plusku“.

Ďalší Slováci bojovali v piatom zápase vzájomnej série o postupový mečbal. Nakoniec sa z neho tešil Filip Mešár, po ktorého prihrávke rozhodol Trent Swick v predĺžení o výhre Kitcheneru 3:2 nad Erie. Mešár si pripísal aj plusový bod. Ondrej Molnár a Martin Mišiak nebodovali.

Článok pokračuje pod reklamou



QMJHL

František Dej zaznamenal asistenciu a menší trest za nešportové správanie, no jeho Sherbrooke prehralo s Blainville-Boisbriand 4:5 a v najbližšom zápase bude za stavu 2:3 na zápasy čeliť vypadnutiu.



WHL

Samuel Honzek strelil svoj druhý gól v play-off počas oslabenia, ale nakoniec to bol jediný gól Vancouveru pri prehre 1:4 s Everettom, ktorý tak v sérii vedie už 3:1 na zápasy. Honzek si z duelu odniesol aj dve trestné minúty za podrazenie.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist