Vyhľadávanie
Správy

Ĺ pirko: Zaslúžili sme si aspoĹ? bod

Autor: Marek KantorĂ­k  /   14. októbra 2012

Petrohrad bol v sobotnom zápase s Jekaterinburgom jasnĂ˝m favoritom, ale s poslednĂ˝m tĂ­mom súťaĹľe sa poriadne natrápil a nakoniec vyhral tesne 6:5. V drese Avtomobilistu nastĂşpil aj slovenskĂ˝ ĂştoÄŤnĂ­k Rastislav Ĺ pirko, ktorĂ˝ povedal, Ĺľe Jekaterinburgu mohol zĂ­skaĹĄ aspoĹ? jeden bod.

„Mali sme naozaj dobrĂ˝ štart do zápasu, ale potom sme inkasovali dva gĂłly v oslabenĂ­ a jeden v našej presilovke. SKA hral veÄľmi aktĂ­vne smerom dopredu, bol to veÄľmi otvorenĂ˝ hokej. Dvakrát sme sa vrátili späť do zápasu a vyrovnali stav. MyslĂ­m si, Ĺľe sme naozaj tvrdo bojovali a zaslúži si aspoĹ? bod. Pravdepodobne nikto neoÄŤakával od nás takĂ˝ vĂ˝kon. Hrali sme zo všetkĂ˝ch sĂ­l a bojovali, ako sme najlepšie vedeli. Ă?no, boli tam chyby, ale, opakujem, mohli sme zĂ­skaĹĄ aspoĹ? bod,“ povedal Ĺ pirko, ktorĂ˝ v stretnutĂ­ zaznamenal jeden gĂłl a jednu asistenciu.

Zdroj: ekb-sport.ru



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist