Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

CHL: Barcík a Petrovský prispeli k výhre, Kmec sa udržiava medzi elitou

08. októbra 2023

Formu v juniorskej WHL potvrdil v sobotu Jozef Viliam Kmec. Ako sa darilo ostatným Slovákom v rámci troch líg z kanadskej CHL?

OHL

V OHL sa stretli v jednom zápase traja Slováci – Servác Petrovský zaznamenal asistenciu pri výhre Owen Sound 6:5 po predĺžení nad Erie. Martin Mišiak a Ondrej Molnár si z duelu odniesli po dva mínusové body.

Jakub Chromiak si pripísal mínusový bod pri prehre Sudbury 2:6 s Ottawou a Roman Kukumberg nebodoval pri výhre Sarnie 6:3 nad Windsorom.

Článok pokračuje pod reklamou


QMJHL

Ondrej Maruna si v QMJHL pripĂ­sal jeden mĂ­nusovĂ˝ bod pri prehre Charlottetownu 3:6 s Chicoutimi.

WHL

Vo WHL sa z výhry Saskatoonu 6:1 nad Reginou tešil Samuel Barcík, ktorý k nej prispel asistenciou. Pripísal si aj plusový bod a až 12 trestných minút, keď dostal za hrubosť aj osobný trest. Jozef Viliam Kmec dokonca asistoval dvakrát, no jeho Prince George prehral s Wenatchee 3:6. Z duelu si odniesol aj dve „mínusky“. Po ôsmich zápasoch má na konte 11 bodov (6+5) a v bodovaní ligy je siedmy, medzi obrancami druhý. Viac gólov strelili len dvaja hráči.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist