Vyhľadávanie
Mladíci v zámorí

Mešár vyhral súboj s „mínuskárom“ Dvorským, presadili sa aj ďalší piati Slováci + video

19. februára 2024

V nedeľu sa Slováci predstavili aj v ligách OHL, QMJHL a USHL. Videli sme dokonca jeden zaujímavý slovenský súboj.

OHL

V OHL na seba narazili Filip Mešár a Dalibor Dvorský. Prvý menovaný sa tešil z výhry Kitcheneru 6:1 nad Sudbury, ku ktorej prispel dvoma asistenciami. Vo svojom prvom viacbodovom zápase od 14. januára si pripísal aj dve „plusky“ a menší trest za vysokú hokejku. Dvorský nazbieral až päť mínusových bodov.

QMJHL

Peter Repčík svojím 24. gólom v sezóne rozhodol o výhre Drummondvillu 3:2 nad Shawiniganom a pripísal si aj asistenciu, dva plusové body a menší trest za sekanie. Bodoval aj František Dej, ktorý zaregistroval asistenciu pri prehre Sherbrooke 3:4 po nájazdoch s Rimouski.

Článok pokračuje pod reklamou


GĂłl RepÄŤĂ­ka je v ÄŤase 3:34:


USHL

Juraj Pekarčík bodoval v siedmom zápase po sebe, keď zaznamenal dve asistencie pri Výhre Dubuque 7:2 nad Lincolnom, v drese ktorého strelil svoj štvrtý gól v sezóne Max Ferkodič. Ukončil si ním sériu šiestich duelov bez bodu.


Theo Kiss zaznamenal asistenciu a dva plusové body pri výhre Des Moines 5:1 nad Cedar Rapids. Adam Žlnka nebodoval. Jeden mínusový bod si pri prehre Youngstownu 2:3 po nájazdoch s Waterloo pripísal Daniel Jenčko. Šach Gadžijev kryl 28 striel pri výhre Muskegonu 6:3 nad Výberom USA.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist