Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan ukončí výjazd ráno vo Vladivostoku (preview)

Autor: Marián Masaryk  /   27. januára 2017

Slovan Bratislava sa už nevezie na víťaznej vlne, keď vo štvrtok prehral s Kunlunom 0:2. Prvý z posledných šiestich zápasov základnej časti odohrá v sobotu ráno na ľade Vladivostoku. Vráti sa na víťaznú koľaj?

„Belasí“ prišli o 7-zápasovú sériu výhier a 10-zápasovú bodovú šnúru, no zostali v hre o play-off. Bojujú o? s Jokeritom a Soči, ktorí sú pred nimi na ôsmom a deviatom mieste Západnej konferencie s jedno-, resp. dvojbodovým náskokom. Slovan má 78 bodov z 54 duelov a je desiaty.

Slovanisti vstúpia do predposledného zápasu vonku v tejto sezóne s bilanciou 11-17 a so ziskom 33 bodov na ľadoch súperov. V prvom vzájomnom súboji zdolali Admiral 8. januára v Bratislave tesne 3:2.

Článok pokračuje pod reklamou


Najvýchodnejší tím KHL je momentálne na hrane postupu do play-off. Patrí mu ôsma pozícia vo Východnej konferencii so 75 bodmi z 53 duelov. Aktuálne ťahá krátku sériu dvoch výhier. V tomto ročníku odohral 25 domácich zápasov s bilanciou 13-12 a 38 bodmi.

Z doterajších šiestich stretnutí v súťaži vyhrali oba tímy po tri. Slovan vyhral posledné dva, vo Vladivostoku je ich bilancia 1-1. Podarí sa hosťom zdolať Admiral aj druhýkrát v sezóne v dôležitom súboji o postup do play-off?

Zápas sa začína už o 8:00 ráno nášho času aj na stanici Sport2.

Zostava SLOVANA: Brust (Pogge) – Sersen, Kundrátek, Chipchura, Taffe, Cheechoo – Švarný, Plastino, Musatov, Jeglič, Šťastný – Starosta, Luža, Skalický, Luš?ák, Vopelka – Bačík, Rosandič, Pätoprstý, Šiška, Petráš

Pozri aj:
Dvojgólový Taffe zariadil triumf Slovana nad Admiralom v poslednej minúte! + video
?íha: Hráčom nemôžem nič vytknúť


Zdroje: oficiálne weby KHL, HC Slovan Bratislava


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist